علت هنگ گوشی سامسونگ و روش‌های بر طرف کردن آن

یکی از مشکلاتی که ممکن است کاربران زیادی در گوشی های اندروید خود تجربه کنند، هنگ کردن دستگاه است. در حقیقت باید هنگ کردن را به عنوان یکی از مشکلات رایج در گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید به حساب آورد و تفاوتی میان برندهای مختلف ندارد. در صورتی که شما از گوشی‌های سامسونگ، شیائومی، وان پلاس یا سایر موارد استفاده کنید، قطعا هنگ کردن را تجربه خواهید کرد که می‌تواند باعث ایجاد دردسرهای زیادی شود. در این مقاله قصد داریم به صورت کامل علت هنگ کردن گوشی های اندروید را بیان کرده و در ادامه کار به شما روش‌های حل مشکل را آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید تا یک بار برای همیشه بتوانید این مشکل را حل کنید.

فهرست دلایل هنگ گوشی سامسونگ

۱: برنامه های خراب یا معیوب

یکی از اتفاقاتی که ممکن است در گوشی های اندروید تجربه کنید، خرابی ناگهانی برنامه‌ها است. گاهی وقت‌ها برنامه‌های نصب شده در گوشی اندروید می‌توانند دچار خرابی‌های عجیبی شوند و این مسئله باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود. همچنین گاهی وقت‌ها احتمال به‌روزرسانی نکردن برنامه‌های شخص ثالث می‌تواند از مهم‌ترین دلایل بروز مشکل یا خرابی برنامه‌ها باشد. همانطور که می‌دانید، اپلیکیشن گوگل پلی می‌تواند به‌روزرسانی خودکار برنامه‌ها را ارائه کند، اما توجه نکردن به این مسئله در بسیاری از کاربران، رایج بوده و از مهم‌ترین دلایل بروز مشکلات احتمالی خواهد بود.

۲: کمبود حافظه رم دستگاه

همانطور که می‌دانید، یکی از بخش‌های مهم هر گوشی هوشمندی را باید حافظه رم آن عنوان کرد. حافظه رم توسط سیستم عامل و برنامه‌هایی که مورد استفاده قرار خواهید داد، استفاده شده و هر اندازه تعداد برنامه‌های بازگشایی شده بیشتر باشد، شاهد کاهش سرعت خواهید بود. در حالت کلی سیستم عامل اندروید می‌تواند در مدیریت حافظه عملکرد خوبی از خود نشان دهد و منابع را در صورت نیاز آزادسازی خواهد کرد.

در صورتی که از برنامه‌ یا بازی استفاده کنید که نیازمند منابع رم بیشتری نسبت به آن چه دستگاه در اختیار کاربران قرار خواهد داد، باشند، احتمالا با هنگ کردن گوشی اندروید خود مواجه می‌شوید. سایر برنامه‌هایی که در پس زمینه اجرا می‌شوند کندتر شده و امکان دارد به صورت کلی غیرفعال شوند. به عنوان مثال این مسئله می‌تواند یکی از دلایل تاخیر در عملکرد صفحه کلید دستگاه باشد.

در صورتی که گوشی اندروید شما دارای نسخه اندروید ۶ و بالاتر از آن باشد، می‌توانید میزان رم استفاده شده در گوشی خود را مورد بررسی قرار دهید. ابتدا باید گزینه‌های برنامه نویس را فعال‌سازی کنید. شما باید وارد تنظیمات دستگاه شده و از بخش درباره گوشی (About Phone)، گزینه شماره ساخت (Build Number) را انتخاب کنید. برای فعال‌سازی باید ۷ بار روی این گزینه ضربه بزنید تا شاهد فعال‌سازی منوی موردنظرتان شوید.

هم اکنون باید بخش توسعه‌دهندگان را بازگشایی کرده و Running Services را انتخاب کنید تا ببینید که چه مقدار از حافظه رم شما در حال استفاده قرار دارد. در صورتی که به صورت دائم در حال افزایش قرار دارد، امکان دارد دچار مشکل شوید. حافظه مورد استفاده برنامه‌ها را انتخاب کرده تا ببینید کدام یک از برنامه‌های شما بیشترین حافظه را مورد استفاده قرار می‌دهند. در صورتی که مشکل دائمی را با رم دارید، باید بتوانید مصرف حافظه رم را مدیریت کرده تا مانع از بروز مشکلات مشابه شوید.

۳: حافظه ذخیره‌سازی داخلی محدود

در ادامه مقاله علت هنگ گوشی سامسونگ به سراغ دلیل دیگری می‌رویم که برای گوشی‌های سری گلکسی خطرآفرین می‌شود. هنگامی که اخطاری مربوط به کمبود حافظه ذخیره‌سازی داخلی دریافت کنید، امکان دارد برخی از عملکردهای مهم دچار مشکل شوند. با این که نمی‌توان مسئله موردنظر را به عنوان یکی از مشکلات بزرگ به حساب آورد، چرا که می‌توان آزادسازی فضای ذخیره‌سازی داخلی را با روش‌های گوناگون انجام داد.

استفاده طولانی مدت از برنامه‌هایی همانند اینستاگرام و فیسبوک می‌توانند یکی از دلایل کمبود فضای ذخیره‌سازی داخلی به حساب آیند. همه این برنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی تعداد زیادی از تصاویر و سایر فایل‌ها را در حافظه ذخیره‌سازی داخلی دستگاه ذخیره‌سازی خواهند کرد که می‌تواند به تدریج باعث پر شدن فضای ذخیره‌سازی گوشی شود.

۴: بازی کردن زیاد

انجام طولانی مدت بازی‌هایی که نیازمند پردازش گرافیکی قوی هستند، می‌توانند باعث هنگ کردن گوشی موبایل شود. معمولا این مسئله به این دلیل است که بازی‌ها می‌توانند پردازنده دستگاه را تحت تاثیر قرار دهند که در نتیجه موجب گرم شدن گوشی می‌شود. توجه داشته باشید که پردازنده‌ها حساسیت زیادی به گرما دارند. هر اندازه گوشی موبایل شما داغ‌تر شود، سرعت آن هم کاهش پیدا می‌کند. در صورتی که گوشی موبایل دچار حرارت زیادی شود، سرعت دریچه گاز به سرعت پایین آمده و حتی امکان دارد دستگاه در نهایت دچار خاموشی شود. بدین ترتیب همیشه ایده خوبی است که علت داغ شدن گوشی موبایل اندروید خود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید.

۵: نرم افزار قدیمی

هر نسخه جدید از یک برنامه یا سیستم عامل می‌تواند با پیشرفت‌های زیادی همراه باشد. در حقیقت تولیدکنندگان و توسعه‌دهندگان با ارائه آپدیت برنامه‌ها سعی می‌کنند مشکلات احتمالی را حل کرده و باعث بهبود عملکرد نرم افزارها شوند. نصب سیستم عامل جدید یا نسخه جدید از یک برنامه کاربردی اندروید می‌تواند باعث هنگ نکردن و عدم بروز هرگونه مشکل احتمالی شود. همچنین ممکن است سایر مشکلات به وجود آمده را هم حل کند.

۶: قدیمی شدن مشخصات گوشی

یکی دیگر از نکاتی که باید پیرامون هنگ کردن گوشی سامسونگ خود در نظر بگیرید، این است که امکان دارد گوشی شما دچار مشکل شده باشد. مهم نیست که تا چه اندازه در تلاش هستید تا مانع از بروز هنگی در دستگاه شوید یا گوشی اندروید خود را بهینه‌سازی کنید، چرا که یک گوشی با مشخصات فنی ضعیف می‌تواند موجب هنگی کامل دستگاه شود.

سخن آخر

هنگ کردن گوشی سامسونگ می‌توانید یکی از مشکلاتی باشد که کاربران زیادی ممکن است در دستگاه‌های خود با آن دست و پنجه نرم کنند. یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای کاربران گوشی های سامسونگ در این رابطه اتفاق بیفتد، این است که امکان اجرای ساده برنامه‌ها دور از ذهن بوده و عملا امکان‌پذیر نخواهد بود. در این مقاله سعی شد بهترین روش‌های حل مشکل هنگ کردن گوشی سامسونگ را به شما آموزش دهیم و همانطور که مشاهده کردید، این مشکلات دلایل زیادی می‌توانند داشته باشند که ما سعی کردیم بیشتر موارد را پوشش داده تا شما بتوانید خطاهای احتمالی را در کمترین زمان ممکن برای همیشه حل کنید.